На акції «Поезія ПРОЙДИсвітів» буде виставлено на аукціон відомі фрак, ботфорти та тевтонський хрест Кому Вниз

04.02.2017 · Анонси

Запрошуємо вас приєднатися до львівської акції, присвяченій збору коштів для операції учаснику Великого КОМУ Сергієві Степаненку!

Якщо мета заходу ще не змотивувала вас прийти - це зробить склад учасників і програма благодійного вечора «Кнайпове віче пророків та пройдиСвітів»:

- Андрій Середа – пророк Великого КОМУ, оракул готичної сцени
- Фома (Sergiy Fomenko) – голос революційних барикад та лідер гуртуMANDRY 
- Юрій Журавель (Журавель Юрій Zhuravel Yuriy) – творець графічного пантеону Українських героїв, фронтмен команди OT VINTA
- Joryj Kłoc – карколомна українська обрядова хіп-хоп дайбоже-етно-чорт ватага
- Сергій Солопай (Solopay Serhii) – візуалізатор образів Леся Подерв’янського, актор
- Дмитро Савченко – письменник, видавець, ведучий заходу

Організаторський склад - не менш розмаїтий, ніж артистичний. Подію забезпечує Наш Формат Львів та музична компанія Sviat promo, ідеологічно спрямовує Видавництво «Zалізний тато», наповнює клуб інтелектуалів Експертний Корпус, приймає - Fest Lokal. І це ще не всі інституції, завдяки яким захід стає можливим.


Програма «Кнайпового віча пророків та пройдиСвітів» вражаюче унікальна: 

- Постулювання магічних поезій лідера Кому Вниз у тематичному діапазоні від екзистенції до епічного стьобу у виконанні Андрія Середи.

- Реконструкція уривків вистав за мотивами п’єс Подерев’янського у виконанні безпосереднього учасника цього блискучого дійства Сергія Солопая (легендарного «Філіна»).

- Пісні барикадних буднів Майдану від Сергія Фоменка.

- Залаштунки проекту Карикадурка - оповіді про творчу кухню графічного пантеону Героїв та веселі пісні від Юрія Журавля.

- Атональні рими посттравматичних, втім життєствердних поезій Дмитра Савченка.

- Бонусна складова програми – кілька припорошених пилом оповідей з історії витоків Нашого Року від кожного учасника програми.

- дайбоже-етно-гіп-чорт-гоп ватага Joryj Kłoc довершить настрій цього фантасмагоричного вечора.

- Тоталітарним акцентом заходу є перший в історії новочасної укрокультури АУКЦІОН на якому будуть представлені епохальні артефакти. Центрове місце поміж них займають елементи образу «Кому Вниз» - фрак, ботфорти і тевтонський хрест часів першої «Червоної Рути» 1989 р. 

Володарів знакових речей, які без перебільшення є символом нової Української Ери, очікують підтверджуючі їх автентичність сертифікати з відбитками пальців усіх учасників «Кому Вниз». Гроші, отримані за результатами батальних торгів (як і решта зібраних коштів), будуть спрямовані на операцію бас-гітаристу легендарної команди - Сергію Степаненку.

Хочете внести свою лепту у скарбничку негайно? Офіційна сторінка КОМУ ВНИЗ підкаже – як саме http://bit.ly/2l7XnLq


 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів