Діля - Новий Рік

31.12.2016 · Новини
ДІЛЯ продовжує радувати новинками і сьогодні в передчутті свята вашій увазі крапля позитиву і щастя - композиція «Новий Рік». Пісня виходить окремим синглом і була створена на початку грудня але ми притримали її до свята :) 
 
ДІЛЯ розповів, що пісню він написав в одну з листопадових ночей. Потім до творчого процесу долучився Андрій Шалімов (Репер Фріл), який виступив співавторов тексту. 
 
«Мені дуже хотілося, щоб цей трек підкреслював новорічний настрій: і в музиці, і в словах. А ще була така ідея, щоб слухаючи цю композицію, люди захотіли обійняти один одного і побажати щось тепле, душевне, позитивне, мотивуюче. Щоб батько обійняв доньку чи сину, дружина чоловіка, щоб навіть бабуся з дідусем обійнялися.  Мені хотілося підкреслити цією піснею загальнолюдську любов та кохання, бо через війну, проблеми, нам так часто не вистачає саме чогось позитивного і по-домашньому теплого. Тим більш, я дуже люблю новорічні свята», - поділився ДІЛЯ.
 
Як і попередній сингл «Щасливий», над звуком і мастерингом працював легендарний Олександр Ходченко, а зведення інструментів як завжди робили всією командою. Найближчим часом ДІЛЯ планує презентацію унікального збірника, раніше нереалізованого матеріалу під назвою "Singles", і компіляцію кращих пісень "The Best Of".
 
Нагадаємо, що рік тому ДІЛЯ оприлюднив різдвяний мініальбом Gabriel's message, який увійшов до одноіменного EP різдвяних і новорічних пісень. Окрім Gabriel's Message, на ЕР містяться три українські колядки і щедрівки. 

 
ПУБЛІКАЦІЇ
Диля написал Интернет-гимн!
АНОНСИ
Диля написал Интернет-гимн!
22.04.2008

23 апреля на портале Интернет-глянца E-motion состоится первая всеукраинская он-лайн премьера нового сингла группы «НеДіля» под названием - LiveJournal. Изюминкой данной презентации является то, что песня изначально не поступает в продажу, не ротируется на радио, а ее премьера проходит исключительно в сети Интернет!

7 марта группа «НеДіля» выступит в арт-клубе «44»
АНОНСИ
7 марта группа «НеДіля» выступит в арт-клубе «44»
05.03.2008

В канун международного женского дня 8-го марта в киевском арт-клубе «44» состоится выступление украинской поп-рок группы «НеДiля». Дата выбрана неслучайно. Такое выступление коллектива – это сердечный подарок группы всем украинским женщинам.

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
Fortissimo
Fortissimo
2010
альбом
слухати · рецензія
ЩасливийКЛІП
Щасливий · 2016
115 тис. переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
НОВИНИ
Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
02.05.2022

«Досить» – це гімн воїнам, які зараз захищають українську землю та незалежність від воєнної агресії Росії