Солодкоголосі романтики Poets of the Fall знову у Києві

10.10.2014 · Анонси

28 жовтня на сцені Sentrum виступить легендарний фінський рок-гурт Poets of the Fall. Гуртові вже більше 10 років і він продовжує радувати своїх фанів по всьому світу. Цього року найбільша радість – це грандіозний тур Jealous Gods Tour 2014 на підтримку нового альбому, реліз якого відбувся 19 вересня. Альбом уже за тиждень після виходу піднявся на першу сходинку в офіційному фінському чарті альбомів та в топ на iTunes. 

Здається, «поети» полюбили українську публіку, і тому завітають до нас уже вчетверте. Проте протягом туру вони вперше завітають також до Нідерландів, Великобританії та Білорусії. В Україну ж верше вони завітали у 2011 році,  і відтоді щосезону спілкуються наживо з українськими меломанами.Jealous Gods - це шостий альбом Поетів Осені, але перший, що вийшов власне восени. До альбому увійшло 11 треків, серед яких є композиції із традиційним звучанням, так і з деякими новинками. Вражаюче відео було зняте на трек “Daze”, в якому фронтмен і вокаліст Марко перевтілюється у образ таємничого карнавального Джокера-блазня.

Ліричні та ніжні, мелодійні та драйвові, драматичні та рокові, пісні Poets of the Fall чудово пасують до осіннього настрою. Кожна композиція гурту, а тим більше відео, – це окрема і самодостатня історія. Заворожуючий і проникливий вокал Марко та роковий драйв є невід’ємними атрибутами музики Poets of the Fall. 

Якщо святкувати осінь, то лише із Poets of the Fall!

28 жовтня
Клуб Sentrum
Початок: 20:00
Квитки: 430-800 грн.

Автор:
© Рок.Київ

 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
НОВИНИ
Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
13.07.2022

Сергій Міхалок та гурт Ляпіс Трубецькой презентували новий сингл та відеокліп на пісню Воїни світла українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан