Фестиваль 16 +: альтернативна, неформатна, експериментальна музика

30.07.2014 · Анонси

1-2 серпня в арт-просторі на Іллінській, 16 пройде перший фестиваль альтернативної, неформатної та експериментальної музики «16 +»

16 + - це музика для тих, хто розуміє і розуміється на експериментах.

Протягом двох днів на трьох сценах (Головна (Дворик), Електронна, Підземна): жива музика, віджеінг, кінопокази, DJ-сети.

При складанні лайн-апу ми керувалися перш за все своїми музичними вподобаннями, що не завадило нам зібрати весьцвіт київської (і не тільки!) альтернативщини, експериментальщини і неформатщини.

Хедлайнерів фестивалю немає – всі учасники однаково прекрасні. Проте є своя фішка – програма Хамерман Знищує Віруси'S LONELY HEARTS CLUB BAND, а саме ХЗВ зі струнними, академічним баритоном, виконавцями різних жанрів, зірками класичної, альтернативної та зовсім альтернативної музики.

Учасники:

День перший: Хамерман знищує віруси, Сthulhu Rise, Tanya Tanya, Топоркестра, Sviter art group, Людська Подоба, Ivanov DownАндрей Перебийнос, Tamyslav&Tuna, іО, OwamO, Nox Sonus: rodion, sasha d, Cryptoman та ін.

День другий: Vinipuz Mob, NaZgul project, DRUM ТИАТР,  bpi3,  The Astrobiters, Дичка, Грани техно 2: MR. MEN,Quarkmonk, Strukturator, Audacity, Rhobodub та ін.

Відеоарт: TENPOINT

Розібратися в розкладі і дізнатися про учасників можна на сайті фесту www.sixteenplus.kyev.ua

Захід на фейсбуці: www.facebook.com/events/1509106819322439

Організатори фестивалю: інтернет-канал betv, студія Kontrapunkt, майстерня ЕFIR

Місце проведення фесту: арт-простір на Іллінській, 16

Квитки: 70 грн. (один день), 100 грн (два дні)

квитки онлайн: www.sixteenplus.kiev.ua/#pricing    


 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
АНОНСИ
Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
09.09.2020

19-20 вересня на українській онлайн-платформі hover.link пройде перший захід — БеZVIZ Pre-party 1.5. Це простір, який максимально відтворює музичний фест у реальності