Кулями Любов...

Кулями Любов...

Мері


1. День народження
2. Сестра
3. Малишка
4. Victoria
5. Кулями Любов
6. Тепер ти ангел
7. Біла ріка
8. Ніжно
9. План
10. Не дзвони
11. Coda
ВСІ ТРЕКИ

У активі львівського гурту (опісля платівок «Мерідіани» та «Війни в прямому ефірі») з’явилося нове творіння. «Кулями любов…» – третій студійний альбом Мері, що був виданий 2014-го року.

Музиканти створювали платівку впродовж останніх трьох років. До запису було долучено одразу кілька студій звукозапису. За словами фронтмена групи Віктора Винника, це в повній мірі дозволило поекспериментувати з саундом. Також він додав, що полишив думки про повністю концептуальні релізи. Тому, виходить, у «Кулями любов…» зібрані різностильові пісні, написані у різний час із різними настроями.

Звучання альбому «не напряжне»: виконані в жвавому темпі пісні подекуди зачаровують, а найчастіше – наповнюють енергією. Багато м’яких гітар, які чудово балансують із електронікою. Взагалі музична палітра диску наповнена масою різноманітних ниток і звуків.

Особисто для мене, Мері – це такі собі веселуни і романтики водночас, які діляться своїм позитивним світосприйняттям і, трансформуючи реальність в жарти і забави, спонукають людей до відпочинку під свою музику. Але сьогодні – реальність у творчості хлопців не завжди трансформується, а подається «гарячою» – такою як і є.

Стосовно пісень… «Кулями любов», «Сестра», «Victoria», «Не дзвони» вже давно виконуються на концертах і присутні у радіоефірах. «День народження» – романтичне привітання. На прикладі цієї пісні хотілося б відзначити такий момент: Мері досить вдало вдається поєднувати меланхолічність та позитив у піснях. Чим це пояснюється, чи це так задумано, чи просто так виходить – для мене, особисто, загадка. «Малишка» - безтурботна та некваплива історія, що є ідеальним «продуктом» для радіо формату.

А найромантичніше гурт виглядає у пісні «Coda» – дуже красива та ніжна річ із фірмовим гітарним соло (хоча, «Ніжно», теж не надто поступається любовним настроєм останній композиції). А для тих, хто любить Мері за їх «Kiss на біс» музиканти приготували «План».

До пісень «Сестра» та «Ніжно», до слова, відзняті відеокліпи.

Резюмувати можна коротко: грають хлопці нехай легенький поп-рок, але зі знанням справи! Прохідних пісень майже немає: кожна щось із себе представляє.

Чекаємо нових релізів, яких, за словами Віктора, чекати лишилося не так довго.

Митько Сяржук


Виконавець:
Мері
Назва:
Кулями Любов...
Категорія:
Альбоми
Рік видання:
2014
Видавець:
Moon Records

ПУБЛІКАЦІЇ
Мері: «Наступний альбом вже на третину готовий»
ІНТЕРВ'Ю
Мері: «Наступний альбом вже на третину готовий»
31.03.2014

У 1996 році, в місті Трускавець, на той час студент художнього факультету Віктор Винник та старшокласник Тарас Ших, від «нічого робити», заснували акустичний гітарний дует… Пройшло майже 20 років, змінювався репертуар, мінявся склад, ротації на ТБ і ФМ, сотні концертів, сотні міст… Але гурт МЕРІ – лишається молодим, енергійним, цікавим та позитивним рок-бендом. Про нову платівку та не тільки – беззмінний лідер МЕРІ – Віктор Винник

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
Я z України
Я z України
2016
альбом
слухати
Війни в прямому ефірі
Війни в прямому ефірі
2010
альбом
слухати · рецензія
Меридіани
Меридіани
2007
альбом
слухати
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів